Voetbal

Onze jarenlange ervaring op gebied van voetbalstages, enthousiaste trainers uit binnen- en buitenland, leuke concepten, ongeëvenaarde passie voor voetbal, … heeft ertoe bijgedragen dat we een pionier geworden zijn in het organiseren van professionele, innovatieve en originele voetbalstages.

Hieronder een overzicht van onze voetbalstages.

Hieronder een overzicht van onze andere voetbalprojecten:

De TechniekTrainers

Bij DTT leggen we elke training de focus op snelheid, techniek, intensiteit en coördinatie. Door bepaalde handelingen te herhalen in een brede variatie van oefeningen ontwikkelen we de “ perfecte “ vaardigheden en realiseren we progressie.

Infobrochure

ZVC UNITED

Sinds 2023 steunen we ook een nieuw zaalvoetbalteam in Geel dat momenteel uitkomt in 1e divisie. Het motto van deze zaalvoetbalclub is levenslang graag blijven sporten, wat perfect past bij onze visie op levenslang sporten.

AFTER SEASON TRAINING

Via onze After Season Training kan je je techniek onderhouden in het tussenseizoen alsook je gedeeltelijk al klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Onze toptrainers halen alles uit de kast om jou beter te maken!

AMD1X Futures

Ons doel is om jong getalenteerde spelers die minimaal uitkomen op IP niveau in één ploeg te zetten & ze extra aandacht te geven in de vorm van begeleiding & extra wedstrijd/train momenten. Met de middelen en ervaring dat wij bezitten werken we samen naar een vervolledigde versie van jezelf en trachten wij het maximale uit de speler te halen. Uiteindelijk is het doel om onze spelers dusdanig klaar te stomen om stappen te kunnen maken naar de vele PROF of TOPAMATEUR clubs waar wij mee in contact zijn.

Meer info en contact in de brochure (via mail):

 

 

Private training

Je kan bij ons ook terecht voor techniek- en coördinatietrainingen. De trainingen zullen maximaal met 5 spelers per groepje zijn. Wil jij en/of je vrienden persoonlijk groeien in het technische en coördinatieve aspect in voetbal. Schrijf je dan zeker in.

Elke training zal 1u duren. Je inschrijven voor 2 of meerdere trainingen mag uiteraard ook.

Per training zal er 30 euro aangerekend worden. De prijs wordt gedeeld door het aantal spelers die zich voor de training inschrijven.

Tarieven per speler:

  • 1 speler: 30 euro
  • 2 spelers: 15 euro
  • 3 spelers: 10 euro
  • 4 spelers: 7,5 euro
  • 5 spelers: 6 euro

Inschrijven en jouw trainingsmomenten vastleggen: info@progresssports.com (vermeld naam kindje – geboortedatum – data+tijdstip – club)