Ontdek

Onze kampen

Voetbal

Onze jarenlange ervaring op gebied van voetbalstages, enthousiaste trainers uit binnen- en buitenland, leuke concepten, ongeëvenaarde passie voor voetbal, … heeft ertoe bijgedragen dat we een pionier geworden zijn in het organiseren van professionele, innovatieve en originele voetbalstages. Bij ons bent u aan het juste adres, wij  organiseren voetbalstages voor kinderen tussen 5 en 14 jaar. Ze bieden je de mogelijkheid om samen met je vrienden tijdens de vakantie jouw lievelingssport te beoefenen.

Dans & omnisport

Ben je ook gebeten door de sportmicrobe?

Buiten voetbal heeft Progress Sports de laatste jaren zich ook gespecialiseerd in het organiseren van dans- en omnisportkampen, in eigen beheer of in opdracht van steden en gemeentes. De kampen die wij organiseren  bestaan uit tal van initiaties in uiteenlopende sporttakken: voetbal, atletiek, turnen, zwemmen, …
Zelfs voor de populairste Amerikaanse sporten zoals basket & baseball kan je bij ons terecht.

Zwemmen

Zwemmen… het is iets wat elk kind zou moeten kunnen en geldt als één van die vele belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling van uw oogappel(s), net zoals stappen, fietsen, naar school gaan, autorijden, … 

Wil u uw kind met een gerust gemoed naar feestjes in het zwembad laten gaan of inschrijven voor het school- of clubzwemmen, dan kan u terecht bij de Zwemacademie van Progress Sports. Onze gediplomeerde instructeurs zullen uw kind via privé-zwemlessen opleiden tot een volleerd zwemmer en/of zwemtesten afnemen om zo hun eerste zwemdiploma(‘s) te behalen. Ervoor kan je nog tussen 2 en 4 jaar langskomen voor privé-watergewenning en na het behalen van jouw gewenste diploma’s via de privé-lessen kan je nog aansluiten bij onze recreatieve zwemlessen om je conditie en techniek op peil te houden.

International Academy

1 tot 11 maanden proeven van een Europese doorgedreven voetbalopleiding?

Afhankelijk van jouw leeftijd krijg je een x aantal uren voetbalspecifieke training op het veld of in de fitness die kan vergeleken worden met het leven van een professionele voetbalspeler. We behouden bewust een kleine groep o.l.v. 1 professionele coach, zodat de kwaliteit nog hoger ligt dan bij een volledig voetbalteam. Binnen die uren training zitten zowel privé- als clubtrainingen en kan je eventueel geselecteerd worden om in wedstrijden mee te doen (afhankelijk van de duur van jouw verblijf). Voorts spelen we wedstrijden tegen andere teams of mixen we onze groep met een groep van een (semi-)professionele club.